top of page

Plafonder

Finns fler i butiken!

Plafonder är inte bara funktionella för att ge belysning, utan kan också vara en viktig del av interiören och skapa en unik atmosfär i rummet. Det finns många olika typer av plafonder, från moderna LED-plafonder till mer traditionella kristallkronor.

 

När du väljer en plafond är det viktigt att tänka på dess funktionella egenskaper, såsom storlek och belysningsstyrka, men också på dess design och stil. En väl vald plafond kan förhöja ditt hem och göra det mer attraktivt för både dig och dina gäster.

 

För att hitta rätt plafond för ditt hem är det viktigt att ta hänsyn till rummets storlek och stil. En stor kristallkrona kan vara en vacker inredningsdetalj i ett stort vardagsrum, medan en mindre LED-plafond kan vara mer passande i ett mindre utrymme som ett sovrum eller hall.

 

Det är också viktigt att tänka på plafondens energiförbrukning. Moderna LED-plafonder är energieffektiva och kan hjälpa dig att minska din elförbrukning och spara pengar på elräkningen. Dessutom har de ofta en lång livslängd, vilket gör dem till ett hållbart val för ditt hem.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page