top of page

Resårsängar

Finns fler i butiken!

Att tänka på:

 

En resårsäng är en säng som endast består av en resårbotten och madrass. När du köper en resårsäng finns det ett antal parametrar att ta hänsyn till. Den första är känslan och hårdheten. Vissa föredrar mjuka sängar och andra hårda sängar. Det viktiga är att din rygg ligger stabilt så att du inte får ont i ryggen när du sover. Därför rekommenderar vi dig att komma in i vår butik och testa sängarna för att hitta den rätta till just din kropp. Vanligtvis är resårsängar uppbyggda med pocketfjädrar inuti. Tempursängarna har ett eget material som inte har någon egentlig hårdhet.

 

Våra mått:

 

Nästa steg är hitta rätt mått och storlek när det gäller bredd och längd. Vi har sängar i 80x200 cm, 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm och 210x210 cm, varav våra dubbelsängar finns från 120 cm till 210 cm. Bäddmadrasser finns även i samma mått.

 

Utseende:

 

På sängarna och sänggavlarna går det att byta tyg och färg på dem. Det går även att kombinera olika sängar med olika gavlar. Våra tyger är bland annat sammet, linne, bouclé med mera. Vi har även ben i olika höjd, långa ben höjer upp sängen och gör det både enklare att sätta sig i sängen samt gör det enkelt att städa under sängen. Benen finns i olika utföranden och material såsom ekben, krom, svarta träben, svartkrom med mera.

 

En vit säng kan ge en ren och rymlig känsla, medan en mörkare träfärg ger en mer rustik och mysig känsla. En grå säng kan ge en avslappnad och modern känsla, medan en färgglad säng kan vara en kul och lekfull touch i ditt sovrum. Vissa färger anses ha en lugnande effekt, som exempelvis grönt eller blått, medan andra färger som rött eller gult anses vara mer stimulerande och energigivande. Majoriteten av våra sängar går att få i vitt, svart, rött, grönt, blått, gult, grönt, lila, rosa, brunt, beiget i olika nyanser.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page