top of page

Tempur

Finns mer i butiken!

Att tänka på:

 

Tempursängar är en klass för sig. Deras material regerar på kroppstemperaturen vilket innebär att den anpassar sig efter kroppens former vilket ger ett unikt stöd för din hållning och ryggen. Vi har Tempur Promise Box, Tempur Promise Continental och Tempur Promise Ställbar. Det går även att beställa in andra Tempur-sängar. I det nya sortimentet finns Smartcool-teknologin vilket innebär en svalare känsla i materialet. 
 

Tempur är världsledande inom innovativ sömnforskning och deras sängar är framtagna med banbrytande teknologi för att ge dig den bästa sömnen du förtjänar.

Tempursängar är kända för sitt revolutionerande Tempur-material som anpassar sig efter din kropp och ger optimalt stöd och tryckavlastning. Genom att reagera på din kroppsvärme formar Tempur-skummet sig exakt efter dina konturer och skapar en individuell sovupplevelse som är svår att överträffa.

En av de fantastiska egenskaperna hos Tempursängar är deras förmåga att minimera störningar från rörelser. Oavsett om du delar säng med en partner eller har en livlig sovstil, kommer Tempur att absorbera rörelser och låta dig sova ostört hela natten. Det betyder att du bör vakna upp pigg och energifylld varje morgon.

Vår kollektion av Tempursängar erbjuder olika modeller och fasthetsgrader för att passa olika preferenser. Oavsett om du föredrar en fast eller medium säng, kan du vara säker på att hitta rätt modell för att matcha din sovstil och kroppsbehov. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av storlekar, från enkelsängar till stora sängar, för att passa alla rum och livsstilar.

För att komplettera din Tempursäng kan du välja bland vårt sortiment av tillbehör. Tempur-kuddar och madrasskydd är utformade för att komplettera sängens komfort och förbättra din sömnupplevelse. Vi erbjuder även sängkläder och påslakan i högkvalitativa material för att skapa en lyxig och avkopplande sovplats. Det finns olika varianter av Tempur-gaveln också!

Våra mått:

Nästa steg är hitta rätt mått och storlek när det gäller bredd och längd. Vi har sängar i 80x200 cm, 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm och 210x210 cm, varav våra dubbelsängar finns från 120 cm till 210 cm. Våra bäddmadrasser finns även i samma mått.

 

Utseende:

Sängarna och sänggavlarna finns i olika utseenden och det går att byta tyg och färg på dem. Våra tyger är bland annat sammet, linne, bouclé med mera. Vi har även ben i olika höjd, långa ben höjer upp sängen och gör det både enklare att sätta sig i sängen samt gör det enkelt att städa under sängen. Benen finns i olika utföranden och material såsom ekben, krom, svarta träben, svartkrom med mera.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page