top of page

Bäddsoffor

Finns fler i butiken!

Bäddsoffor är en populär möbel som kombinerar sitt- och sovplats i en och samma möbel. Med en bäddsoffa kan du spara utrymme i ditt hem och ge dina gäster en bekväm plats att sova på. Bäddsoffor finns i många olika stilar och modeller, från traditionella soffor till moderna och minimalistiska varianter.

 

En av fördelarna med en bäddsoffa är dess mångsidighet. En bäddsoffa kan användas som en vanlig soffa under dagen och sedan en bekväm säng på natten. Detta gör den perfekt för små lägenheter, vardagsrum eller gästrum som inte har tillräckligt med plats för en separat säng.

 

När det gäller att välja en bäddsoffa finns det flera faktorer att tänka på, inklusive storlek, stil, material och komfort. Bäddsoffor finns i olika storlekar, från enkelsängar till king size-sängar, så det är viktigt att välja en som passar dina behov och utrymme.

 

Stilen på bäddsoffan är också viktig. Det finns traditionella soffor med avtagbara madrasser, samt moderna och minimalistiska varianter med inbyggda madrasser och justerbara funktioner. Det går att byta tyg och färg på de flesta av våra soffor.

 

Komfort är naturligtvis också en viktig faktor när du väljer en bäddsoffa. Vi rekommenderar att du testar soffan i butiken innan du köper den, fråga personalen om hjälp om du har frågor!

 

Utseende: Det brukar gå att byta tyg och färg. De vanligaste färgerna på soffor är vitt, svart, rött, grönt, blått, gult, grönt, lila, rosa, brunt, beiget och färgerna finns i olika nyanser.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page