top of page

Om oss

PK Möbler har funnits i Borlänge sedan starten år 1994. Genom åren har vi byggt upp erfarenhet och expertis inom vår bransch och den lokala marknaden. 

Vi strävar efter ett utbud som insperar alla kundkategorier när det gäller stil, pris och kvalitet. Våra produkter är noggrant utvalda just för att både kunden och vi ska vara nöjda. Därför ser vi till att produkten uppfyller våra krav innan vi säljer den. Vi granskar bland annat komponenter, material, hållbarhet, komfort och ergonomi. För att vara i framkant när det gäller stil så ser vi till att hitta produkter som får dig inspireras och förhoppningsvis tilltalar din personlighet. För att öka chansen för dig att hitta något intressant så har vi så många färg- och tygalternativ som möjligt. Vill du ha till exempel ha skinn går det att få till flera möbler. Många av våra möbler är byggbara just för att du inte ska behöva bli bunden till måtten om du väl har hittat något du gillar.

För att du ska känna dig trygg och säker i ditt köp så ser vi till att erbjuda vår kunskap och erfarenhet för att ge dig den informationen du behöver. Vi har säkra betalningsalternativ och låter dig alltid tillämpa reklamationsrätten om det skulle behövas.

bottom of page