top of page

Stolar

Finns fler i butiken!

Våra matstolar och köksstolar är noggrant utvalda för att hålla hög kvalité. Om du är osäker på vilken typ av stol du vill använda så får du gärna fråga oss. Generellt sett ger tygstolar en bättre ergonomi och känns sköna i jämförelse med andra stolar. Snurrbara stolar ger en ännu bekvämare känsla i och med att du blir mer rörlig i den. Spiller du på en tygstol så är det bäst att bearbeta fläcken med rätt textilrengöring, annars är risken att fläcken sitter kvar. Därför kan en trästol vara ett bra alternativ ifall du vet att risken för spill är hög.

 

Det finns olika typer av stolar såsom karmstolar, snurrstolar, barstolar med mera. När du är i butiken så rekommenderar vi att du testar stolarna för att se vilken som passar dig bäst!

 

Att tänka på: När du skjuter in en stol mot bordet så undvik gärna att stöta i bordskanten med stolen. Stöter du i den, särskilt ofta, så kan detta ge märken på både stolen och bordet.

 

Utseende: På vissa av våra stolar kan du ändra tyg, färg eller utseende på. De vanligaste färgerna på stolar är vitt, svart, rött, grönt, blått, gult, grönt, lila, rosa, brunt, beiget och färgerna finns i olika nyanser.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page