top of page

Matbord

Finns fler i butiken!

Våra matbord kommer i flera olika former och utföranden. Vi har runda, ovala, rektangulära, kvadratiska, små och stora matbord. Det går även att förlänga och förkorta vissa bord med iläggsskivor eller klaffar. När du köper ett matbord/köksbord kanske du vill matcha det med rummet det ska stå i. Därför har vi ett sortiment med många valmöjligheter när det kommer till utseende. Ett matbord i till exempel ek eller massivt trä kan ge ett rustikt intryck medan ett nättare bord med fanér kan ge ett stilrent intryck och få rummet att upplevas som större.

 

Matbord är en central möbel i de flesta hem och används för att äta, arbeta eller socialisera runt. Det finns många olika typer av matbord att välja mellan, från klassiska träbord till moderna glasbord och metallbord. Det är viktigt att hitta ett matbord som passar din stil och behov, samtidigt som det ska vara funktionellt och hållbart.

 

När du väljer ett matbord är det viktigt att tänka på dess storlek och form. Ett stort matbord kan vara en perfekt lösning för en storfamilj eller för underhållning av gäster, medan ett mindre bord kan fungera bra i mindre utrymmen. Det är också viktigt att tänka på materialet som matbordet är gjort av, såsom trä, glas, metall eller sten, och vilket material som skulle passa din inredning och livsstil bäst.

 

Förutom storlek och material är det viktigt att tänka på hållbarhet och kvalitet när du väljer ett matbord. Det ska vara robust nog för att tåla daglig användning och samtidigt vara estetiskt tilltalande. Det är också viktigt att tänka på priset och hur det passar in i din budget.

 

Att tänka på: Vissa bord kan behöva någon form av underhåll, till exempel att olja in bordet med jämna mellanrum eller ytbehandla med vax. Fråga gärna ifall du har några funderingar om hur du sköter om ditt bord!

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page