top of page

Byggbara soffor

Finns fler i butiken!

Byggbara soffor är en innovativ och flexibel lösning för att skapa en anpassad sittgrupp för ditt hem. Dessa modulära soffor består av separata delar som du kan anpassa efter dina behov och önskemål. Med byggbara soffor kan du enkelt lägga till eller ta bort sektioner för att skapa en soffa som passar din stil och plats perfekt.

 

En av fördelarna med byggbara soffor är deras flexibilitet. De kan anpassas till nästan vilken form eller storlek som helst, från små lägenheter till stora vardagsrum. Dessutom kan du lägga till fler delar när ditt behov förändras, vilket gör dem till en långsiktig investering.

 

Byggbara soffor finns i olika stilar, från moderna till traditionella och passar alla smaker och stilar. Du kan välja mellan en mängd olika tyger och färger för att matcha din inredning. Detta gör det möjligt att skapa en unik och personlig look för din soffa.

 

Utseende: Det brukar gå att byta tyg och färg. De vanligaste färgerna på soffor är vitt, svart, rött, grönt, blått, gult, grönt, lila, rosa, brunt, beiget och färgerna finns i olika nyanser. Även många soffor finns i skinn och läder. Om du vill ha en hög eller låg soffa så kan det gå att byta benens längd beroende på modell.


 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna.

bottom of page