top of page

Fåtöljer

Finns fler i butiken!

Fåtöljer är en av de mest klassiska och bekväma möblerna för vila och avkoppling. Oavsett om du vill läsa en bok, titta på TV eller bara ta en tupplur, så är en fåtölj en perfekt plats att göra det på. Det finns fåtöljer i olika storlekar, stilar och material som gör det möjligt för dig att hitta en fåtölj som passar just dig.

 

En av de största fördelarna med en fåtölj är dess komfort. De flesta fåtöljer har mjuka stoppningar och bekväma rygg- och armstöd, som gör det lätt att slappna av och koppla av. Vissa fåtöljer har också justerbara funktioner, som lutande ryggstöd eller fotstöd, för att ytterligare öka komforten. Några av våra fåtöljer har snurrfunktion också.

 

När du väljer en fåtölj finns det flera faktorer att tänka på. En viktig faktor är storleken på fåtöljen, eftersom det är viktigt att den passar din kroppsstorlek, rygg och dina behov. Du vill också tänka på stilen på fåtöljen, och välja en som passar in med din inredning och personliga stil.

 

Materialvalet är också viktigt när du väljer en fåtölj. Det finns fåtöljer i olika material, inklusive tyg, läder och konstläder. Tyg får din fåtölj att kännas mjukare och mer bekväm, medan läder ger ett mer klassiskt och stilrent utseende.

 

Vi har tygfåtöljer, skinnfåtöljer, läderfåtöljer och fårskinns- och ullfåtöljer. På många av våra fåtöljer går det att justera nackstöd, rygg och fotpall med hjälp av el eller manuell mekanik. Det finns även snurrfåtöljer.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page