top of page

Köksmöbler & matrumsmöbler

Finns mer i butiken!

Skapa ditt drömkök och matrum med vårt breda urval av köksmöbler och inredningsdetaljer. Oavsett om du vill ha en modern, tidlös eller rustik känsla, hittar du allt du behöver för att förvandla ditt kök och matsal. Välj bland bord, stolar, skåp och dekorationer för att skapa den perfekta atmosfären. Utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att göra ditt kök och matsal till hjärtat av ditt hem.

 

Här är några exempel på stilar som möblerna passar till:
 

  1. Skandinavisk stil: Känd för sin enkelhet, ljusa färger, minimalistisk design och användning av naturliga material som trä. Det fokuserar på funktion och ljus.

  2. Modern stil: Karakteriseras av rena linjer, asymmetri och användning av moderna material som glas och metall. Det betonar enkelhet och funktionalitet.

  3. Klassisk stil: Den här stilen har rötter i antika grekiska och romerska designelement. Den är formell, symmetrisk och rik på detaljer som snidade trä och vackra tyger.

  4. Rustik stil: Den här stilen har en avslappnad och naturlig känsla. Den använder ofta grova trämaterial, sten, jordfärger och inredningsdetaljer som påminner om lantlig miljö.

  5. Industriell stil: Inspirerad av gamla fabriksmiljöer och lagerlokaler, inkluderar den råa material som exponerade murar och rör. Den har ofta en rå och urban känsla.

  6. Bohemisk stil: Denna stil är eklektisk och kreativ, med mycket färg och mönster. Det är ofta kaotiskt och har influenser från olika kulturer.

  7. Mellanöstern-influerad stil: Karakteriseras av rika mönster, färger och textilier. Den använder ofta element som mosaiker, orientaliska mattor och tyger.

  8. Kuststil: Inspirerad av livet vid havet, med användning av ljusa färger som blått och vitt, samt marinrelaterade dekorationer som rep och skaldjursmotiv.

  9. Art Deco-stil: Denna stil uppkom under 1920-talet och är känd för sin glamour, geometriska mönster, rika färger och användning av lyxiga material som marmor och guld.

  10. Vintage- eller retrostil: Denna stil omfattar ofta möbler och dekorationer från en specifik tidsepok, såsom 1950- eller 1960-talet, och ger en känsla av nostalgi.

 

Dessa är bara några exempel på inredningsstilar, och det finns många fler variationer och blandningar som skapar unika uttryck inom inredningsvärlden. Vilken stil som är populär kan variera från region till region och över tid.

Välkommen till vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna, och hitta de bästa köksmöblerna för ditt hem.

bottom of page