top of page

Golvlampor

Finns fler i butiken!

Hos oss hittar du ett utbud av stilfulla och funktionella golvlampor. Oavsett om du letar efter en modern och minimalistisk design eller en mer klassisk och elegant stil, så har vi förhoppningsvis något som passar just dig!

 

Våra golvlampor är tillverkade av högkvalitativa material för hög hållbarhet. Med innovativa funktioner som dimbara kontroller och justerbara huvuden kan du skapa den perfekta belysningen för varje tillfälle. Oavsett om du behöver starkt ljus för att läsa eller en mjukare atmosfär för avkoppling, kan du enkelt anpassa belysningen efter dina preferenser.

 

Vår kollektion inkluderar olika designer och färger för att komplettera flera inredningsstilar. Från moderna och eleganta metallramar till varma och naturliga trädesigner, kommer våra golvlampor att bli en perfekt matchning till din befintliga inredning.

 

Utseende: Vanliga material på en golvlampa är metall, trä, glas och tyg. De vanligaste färgerna på metallen är silver, krom, mässing, koppar, svart eller vitt. När det kommer till tygskärmar så brukar det gå att välja på svart och vit färg, men såklart kan de finnas i grå, blå, grön, röd, gul, lila, brun, grå, orange, beiget m.m. Men det är inte alltid det går att hitta.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page