top of page

Reclinersoffor

Finns fler i butiken!

Reclinersoffor, som även är kallade positionssoffor eller justerbara soffor, är en av de mest bekväma och avkopplande sittmöblerna på marknaden idag. Dessa soffor är utformade för att låta dig luta dig tillbaka och koppla av efter en lång dag på jobbet eller ett intensivt träningspass. Med en inbyggd mekanism kan du enkelt luta dig tillbaka och höja benen för att minska trycket på rygg och ben.

 

En av fördelarna med reclinersoffor är att de erbjuder en bekväm och ergonomisk sittställning som kan hjälpa till att minska ryggsmärtor och öka cirkulationen. Dessa soffor finns i olika storlekar och utföranden, så att du enkelt kan hitta en som passar din kroppstyp och inredning.

 

Det finns många olika typer av reclinersoffor på marknaden idag, inklusive manuella och motoriserade modeller. Motoriserade modeller kan justeras med knappar, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta sittställningen utan att behöva röra sig. Majoriteten av våra reclinersoffor har USB-uttag för att exempelvis kunna ladda mobilen. Några har även mugghållare och inbyggt bord!

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page