top of page

Soffbord

Finns fler i butiken!

En soffa kan kompletteras med ett fint soffbord. I vår butik har vi flera typer av soffbord för olika ändamål. Generellt sett passar ett litet soffbord med en mindre soffa och ett stort soffbord med en större soffa, men det beror också väldigt mycket eget tycke och smak. Vad som passar bäst beror även på vilken typ av soffa som ska stå bakom soffbordet. Det går också att ha ett satsbord till både en mindre och större soffa. 

 

Oavsett om du letar efter en modern, klassisk eller minimalistisk design, har vi det perfekta soffbordet för att komplettera din inredning. Våra soffbord är tillverkade av kvalitativa material och erbjuder både stil och funktionalitet.

 

När du väljer ett soffbord är det viktigt att tänka på både utseende och användbarhet. Vårt sortiment inkluderar olika former och storlekar. Oavsett om du behöver extra förvaringsutrymme, en utdragbar bordsskiva, satsbord, soffbord med hjul eller en elegant marmor- eller glasyta, har vi alternativ för dig. Vi har även stora och små soffbord. Med rätt skötsel och underhåll kan du vara säker på att ditt soffbord kommer att vara en central del av ditt vardagsrum under lång tid framöver.

 

Vi förstår vikten av att hitta det perfekta soffbordet som passar din stil och budget. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en trevlig shoppingupplevelse och är alltid tillgängliga för att besvara dina frågor eller ge råd.

 

Utseende: De vanligaste materialen på soffbord är massivt trä, sten, glas, fanér och marmor. Vissa soffbord finns även på hjul för att göra det extra smidigt att flytta på det. Ibland går det också att byta färg. De vanligaste färgerna är svart, vitt, ek och naturlig träfärg.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page