top of page

Lift up-fåtöljer

Finns fler i butiken!

Liftup-fåtöljer, även kända som reclinerfåtölj, ståstol eller resstol, är en typ av fåtölj som är utformad för att hjälpa personer med begränsad rörlighet att stå upp från sittande position. Dessa fåtöljer har en inbyggd lyftmekanism som höjer och sänker stolen, vilket gör det enklare och säkrare för användaren att stå upp eller sätta sig ner.

 

Liftup-fåtöljer är idealiska för äldre människor eller personer med fysiska funktionsnedsättningar som begränsar deras rörlighet. Dessa fåtöljer kan också vara till hjälp för personer som återhämtar sig från en operation eller skada som påverkar deras förmåga att stå upp från sittande position. Även om du inte har några problem med din rörlighet så är denna typ av fåtölj bra att ha i förebyggande syfte eller om du bara vill ha en lyxig fåtölj.

 

En av de stora fördelarna med liftup-fåtöljer är att de ger användaren självständighet och självkänsla genom att göra det möjligt att stå upp och sätta sig ner på egen hand. Detta kan bidra till att förbättra livskvaliteten och självständigheten för personer med begränsad rörlighet.

 

Det finns olika typer av liftup-fåtöljer som passar olika behov och preferenser. Dessa fåtöljer finns i olika färger, mönster och material för att passa in i olika inredningar. När du väljer en liftup-fåtölj är det viktigt att välja en som är anpassad efter dina behov, därför rekommenderar vi att du kommer in i butiken och provar

 

Sammanfattningsvis är liftup-fåtöljer en idealisk lösning för personer med begränsad rörlighet som vill ha självständighet och självkänsla. Genom att välja en liftup-fåtölj av hög kvalitet, kan du få en bekväm och säker plats att sitta i, samtidigt som du får hjälp att stå upp eller sätta dig ner på egen hand.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page