top of page

Soffor

Finns fler i butiken!

När du köper en soffa rekommenderar vi att först hitta en modell som passar dig utseendemässigt och som du tycker är bekväm. De flesta soffor vi säljer är byggbara vilket betyder att du kan få en soffa som till exempel en hörnsoffa, u-soffa, divansoffa, schäslongsoffa med mera. Givetvis går det även att få de flesta soffor som till exempel 2-sitssoffa, 3-sitssoffa eller 4-sitssoffa. 

Det är även värt att nämna att en tvåsitssoffa, tresitssoffa eller fyrsitssoffa kan ha olika storlekar på sitsarna. Hörnsoffor och u-soffor passar bra för till exempel hörn och för att skärma av delar av rummet, men det går också att kombinera till exempel en tvåsitssoffa med en tresitssoffa och ställa de i en vinkel så att det blir en improviserad hörnsoffa.

Dunsoffor har en mjuk och skön känsla och kräver visst underhåll för att den inte ska bli nedsutten. Därför rekommenderar vi att puffa till och skaka kuddarna för att dunen ska jämna ut sig. Våra högryggade soffor ger extra bra stöd åt ryggen och upplevs ofta ergonomiska om du gillar att ha bra stöd för ryggen.

 

Utseende: Det brukar gå att byta tyg och färg. De vanligaste färgerna på soffor är vitt, svart, rött, grönt, blått, gult, grönt, lila, rosa, brunt, beiget och färgerna finns i olika nyanser. Även många soffor finns i skinn och läder. Om du vill ha en hög eller låg soffa så kan det gå att byta benens längd beroende på modell.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page