top of page

Sängkläder

Finns fler i butiken!

Information: Hos oss hittar du ett brett utbud av sängkläder i olika material, färger och storlekar för att passa dina behov och önskemål. Vi har påslakan, örngott, täcken, kuddar, örngott, madrasskydd och underlakan.

 

Vi erbjuder allt från mjuka och sköna sängkläder av bomull till satäng-sängkläder för en extra lyxig känsla. Oavsett om du föredrar enfärgade sängkläder eller mönstrade varianter har vi något som passar just dig.

 

Våra sängkläder är av hög kvalitet och tillverkade med omsorg för att ge dig den bästa sömnen. Vi har sängkläder i olika prisklasser så att du kan hitta något som passar din plånbok.

 

Mått: Vanliga mått på sängkläder brukar vara: 80, 90, 120, 140, 150, 160, 180, och 210 cm i bredden och 200 cm i längd.

 

Färger: Vita sängkläder kan ge en ren och rymlig känsla, medan en mörkare träfärg ger en mer rustik och mysig känsla. Gråa sängkläder kan ge en avslappnad och modern känsla, medan en färgglad säng kan vara en kul och lekfull touch i ditt sovrum. Vissa färger anses ha en lugnande effekt, som exempelvis grönt eller blått, medan andra färger som rött eller gult anses vara mer stimulerande och energigivande. 


 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page