top of page

Ställbara sängar

Finns fler i butiken!

Information: Ställbara sängar, även kallat justerbara sängar, gör det möjligt för dig att anpassa din sovposition för maximal komfort och stöd. Du kan enkelt justera höjden på huvud- och fotändan för att hitta den perfekta vinkeln som passar dig bäst. En justerbar säng är idealisk för personer med ryggont, andningsproblem, sura uppstötningar eller sömnapné. Det är också perfekt för dig som vill läsa eller titta på TV i sängen.

 

Vårt sortiment inkluderar olika storlekar, stilar och funktioner för att passa alla behov och preferenser. Vi erbjuder också frakt, inbärning och montering för en extra kostnad.

 

Våra justerbara sängar är utformade med din komfort och hälsa i åtanke. Med en justerbar säng kan du luta huvudet och fotänden för att minska belastningen på dina leder och muskler och förbättra blodcirkulationen. Du kan också anpassa sängen till din kropp för att undvika spänningar och smärta under natten.

Våra mått: Nästa steg är hitta rätt mått och storlek när det gäller bredd och längd. Vi har kontinentalsängar i 80x200 cm, 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm och 210x210 cm, varav våra dubbelsängar finns från 120 cm till 210 cm. Våra bäddmadrasser finns även i samma mått.

 

Utseende: Sängarna och sänggavlarna finns i olika utseenden och det går att byta tyg och färg på dem. Det går även att kombinera olika sängar med olika gavlar. Våra tyger är bland annat sammet, linne, bouclé med mera. Vi har även ben i olika höjd, långa ben höjer upp sängen och gör det både enklare att sätta sig i sängen samt gör det enkelt att städa under sängen. Benen finns i olika utföranden och material såsom ekben, krom, svarta träben, svartkrom med mera.

 

Välkommen in i vår butik på Skomakargatan 24 i Borlänge, Dalarna!

bottom of page